Petra tungården lägenhet hemnet

Petra Tungården säljer sin vackra 1800-talslägenhet

1 dec. 2020 — Petra Tungårdens 1800-talslägenhet är modernt renoverad och har 3,60 meter … stora tvårumslägenhet ligger ute till försäljning på Hemnet.

Hemnet – Petra Tungården – Metro Mode

Jag är ju en sucker för stuckatur, takhöjd och lägenheter med karaktär – och just nu finns det fyra hem som får mitt hjärta att slå dubbelt på Hemnet.

4 hem jag skulle kunna flytta in i.

Här är Petra Tungårdens lägenheter genom tiderna

Här är Petra Tungårdens lägenheter genom tiderna – Metro Mode

Metro Modes home- och moderedaktör Petra Tungården har köpt en ny drömmig … “En dag i mars förra året så snubblade jag över den här skönheten på Hemnet.

Metro Modes home- och moderedaktör Petra Tungården har köpt en ny drömmig lägenhet.

Nu kan Petra Tungårdens lägenhet bli din – se bilderna här

30 nov. 2020 — Petra Tungårdens vackra hem som hon har renoverat är nu till salu, komplett med ett magiskt kök och tre kakelugnar. Se bilderna här!

artiklar om Hemnet | ELLE

Hemnet – Artiklar | ELLE

Läs och inspireras av alla våra artiklar och tips om Hemnet! … Nu kan Petra Tungårdens vackra sekelskifteslägenhet bli din – kika in. Wow, så fin!

Intresserad av Hemnet? Läs och inspireras av alla Elles artiklar och tips! Hitta de senaste trendspaningarna på Elle.se.

homebylinn – Nouw

1 feb. 2021 — Jag har köpt min första lägenhet! … igen denna pärla som ligger ute på Hemnet? Först var det Petra Tungårdens sedan blev det Dashas.

Se inlägg från Linn (@homebylinn) blogg på Nouw | Linn Wallin heter jag och är 24 år gammal och bor just nu i Uppsala i min nya lägenhet. På vardagar jobbar jag som social media manager och på fritiden älskar jag inredning och fotografering.

Här är Petra Tungårdens lägenheter genom tiderna – Pinterest

Här är Petra Tungårdens lägenheter genom tiderna – Metro Mode Home | Vardagsrum, Hem inredning, Golv

2015-sep-04 – Metro Modes home- och moderedaktör Petra Tungården har köpt en ny drömmig lägenhet.

Hemnet-godis – Page 2 – Hem – WordPress.com

Hemnet-godis – Page 2 – Hem

Petra Tungården säljer sin underbara, slottsliknande lägenhet! Smakfullt inredd då marmorgolv och simpel, modern elegans möter stukaturer och dubbeldörrar …

Posts about Hemnet-godis written by Alva Poletti

STYLING av lägenhet Tågaborg, uppe på hemnet imorgon …

85 Likes, 7 Comments – Styling By Denice (@stylingbydenice) on Instagram: “| STYLING av lägenhet Tågaborg, uppe på hemnet imorgon!

Keywords: petra tungården lägenhet hemnet