Ikea bekant

BEKANT skrivbord – IKEA

BEKANT skrivbord – IKEA

Dags att resa sig för en ny arbetsrutin – och få ihop fler steg per dag – med ett sitt-/ståskrivbord. Genom att växla mellan att sitta och stå vid ett …

Ta ditt arbete – eller i alla fall din dator – till nya höjder. Ett ståbord gör att du kan tillbringa lite tid stående och kanske till och med få tillfälle att dansa lite. Med ett höj och sänkbart skrivbord kan du höja bordet när du behöver komma upp en stund från stolen. Välj en stil du gillar och sätt dig själv i rörelse för en bättre arbetsställning.

BEKANT system – och sänkbara skrivbord – IKEA

BEKANT höj- och sänkbara skrivbord – IKEA

Utforska vårt sortiment av BEKANT kontorslådor, arkivskåp och förvaringsskåp för att hjälpa till att organisera din personliga arbetsyta eller hela kontoret …

Skrivbord kan vara lika personliga som sängar och spelar en viktig roll i din vardag. Med hjälp av vår BEKANT serie kan du skapa en lösning som är både funktionell och snygg med allt från höj och sänkbart skrivbord och hörnskrivbord, till hyllor och andra förvaringsmöbler.

BEKANT Skrivbord sitt/stå, vit, 160×80 cm – IKEA

BEKANT Skrivbord sitt/stå, vit, 160×80 cm Det här robusta skrivbordet klarar garanterat många år av kaffedrickande och hårt arbete. Du får en generös arbetsyta och en smart lösning för att hålla kablar på plats under bordsskivan. 10 års garanti. Läs om villkoren i garantibroschyren.

BEKANT system för förvaring & hurtsar – IKEA

BEKANT system för förvaring & hurtsar – IKEA

Utforska vårt sortiment av BEKANT kontorslådor, arkivskåp och förvaringsskåp för att hjälpa till att organisera din personliga arbetsyta eller hela kontoret. Välj bland ett urval av stilar och storlekar, med funktioner som rullbara lådenheter på hjul för flexibel förvaring med mera.

BEKANT- perfekt för både det stora och lilla kontoret – IKEA

BEKANT skrivbord , förvaringsmöbler och konferensbord är perfekt till en effektiv och välmående arbetsplats. Lär dig mer om fördelarna med BEKANT.

BEKANT Hörnskrivbord höger, svartbetsad askfaner, svart …

BEKANT Hörnskrivbord höger, svartbetsad askfaner, svart, 160×110 cm – IKEA

BEKANT Hörnskrivbord höger, svartbetsad askfaner, svart, 160×110 cm. Du får en generös arbetsyta och en smart lösning för att hålla kablar på plats under bordsskivan.

BEKANT Hörnskrivbord vänster, vit/svart, 160×110 cm – IKEA

BEKANT Hörnskrivbord vänster, vit/svart, 160×110 cm Det här robusta skrivbordet klarar garanterat många år av kaffedrickande och hårt arbete. Du får en generös arbetsyta och en smart lösning för att hålla kablar på plats under bordsskivan. 10 års garanti. Läs om villkoren i garantibroschyren.

Keywords: ikea bekant, bekant ikea, ikea bekant skrivbord