Hitta dina drömresor med Coop – Rabatterade träningsresor och poängbelöningar

Drömmer du om en spännande och aktiv semester? Då är Coop det perfekta valet för dig! Med Coop kan du hitta fantastiska träningsresor till rabatterade priser och samtidigt tjäna poäng för varje köp du gör. Här berättar vi mer om Coop Resor och deras erbjudanden för 2021.

Rabatterade träningsresor med Coop

Som Coop-medlem kan du njuta av exklusiva rabatter på träningsresor genom samarbeten med ledande researrangörer som TUI, Fritidsresor och Ving. Oavsett om du är intresserad av yogaresor, löpning, cykling eller andra träningsformer, finns det ett brett utbud av resor att välja mellan.

Coop samarbetar även med välrenommerade tidningar som ToppHälsa för att erbjuda unika träningsupplevelser. Välj en ToppHälsa träningsresa 2021 och få möjlighet att träffa experter inom hälsa och träning, delta i inspirerande träningspass och njuta av hälsosam mat.

Poängbelöningar med Coop

Som Coop-medlem tjänar du poäng på allt du handlar, inklusive dina resebokningar. Poängen kan sedan användas för att betala delar av din resa. För varje krona du spenderar hos Coop får du poäng som kan växlas in mot rabatter på resor och andra produkter.

Om du samlar tillräckligt med poäng kan du till och med få hela resan betald med poängen. Detta är ett utmärkt sätt att spara pengar och samtidigt njuta av en fantastisk semester.

Träningsresor hösten 2021

För dig som planerar att resa i höst finns det många spännande träningsresor att välja mellan. Coop erbjuder resor både inom Sverige och till spännande destinationer runt om i världen. Oavsett om du föredrar att vandra i svenska fjällen eller utforska någon av Europas vackra städer, kommer du definitivt hitta en resa som passar just dig.

Vilken typ av träningsresa du än söker efter, kan Coop hjälpa dig att hitta din drömresa. Med deras breda utbud av resor och rabatterade priser, är Coop det självklara valet för alla träningsentusiaster.

“Med Coop Resor kan du uppnå dina drömresor och samtidigt tjäna poäng på varje köp. Det är en win-win situation för alla reseälskare!”

– En nöjd Coop-medlem

Sammanfattning

Coop erbjuder ett fantastiskt utbud av träningsresor till rabatterade priser. Som medlem kan du inte bara njuta av aktiva semestrar utan även tjäna poäng som kan användas för att betala delar av din resa. Oavsett om du reser inom Sverige eller till andra destinationer runt om i världen, kommer Coop att hjälpa dig att hitta din drömresa. Ta del av Coops erbjudanden och upplev en spännande och minnesvärd träningsresa!

Samarbeten Rabatter Poängbelöningar
TUI Ja Ja
Fritidsresor Ja Ja
Ving Ja Nej
  1. Träningsresor inom Sverige
  2. Träningsresor utomlands
  3. ToppHälsa träningsresor 2021

Träningsresor hösten 2021 – Exempel på destinationer

  • Svenska fjällen
  • Barcelona, Spanien
  • Bali, Indonesien
  • Paris, Frankrike
  • Budapest, Ungern

Ofte stillede spørgsmål

Vilka fördelar får jag som Coop-medlem när jag bokar resor med TUI?

Som Coop-medlem får du rabatt på TUI-resor samt möjlighet att använda dina Coop-poäng som betalning för resor med TUI. §

Vad är skillnaden mellan Coop Resor och Fritidsresor?

Coop Resor är ett samarbete mellan Coop och Fritidsresor, där Coop-medlemmar får exklusiva erbjudanden och förmåner när de bokar resor genom Fritidsresor. §

Finns det några träningsresor att boka under 2021?

Ja, det finns flera träningsresor tillgängliga att boka under 2021, både utomlands och i Sverige. §

Vilken tidning erbjuder träningsresor under 2021 tillsammans med Coop?

ToppHälsa erbjuder tillsammans med Coop träningsresor under 2021. §

Kan jag använda mina Coop-poäng för att få rabatt på Fritidsresor?

Ja, du kan använda dina Coop-poäng som betalning eller delvis betalning för Fritidsresor och få rabatt på resan. §

Vilka andra researrangörer erbjuder träningsresor i samarbete med Coop?

Förutom TUI erbjuder även Ving träningsresor i samarbete med Coop. §

Hur mycket rabatt kan jag få på resor genom Coop Fritidsresor?

Rabatten varierar beroende på resan och tiden på året, men som Coop-medlem kan du få förmånliga erbjudanden och rabatterade priser på Coop Fritidsresor. §

Kan jag använda mina Coop-poäng direkt som pengar för att betala för mina resor?

Ja, du kan använda dina Coop-poäng som betalning för resor med Coop Fritidsresor och få dem avräknade direkt som pengar. §

Finns det träningsresor tillgängliga i Sverige under hösten 2021?

Ja, det finns träningsresor tillgängliga i Sverige under hösten 2021, både för inomhus- och utomhusaktiviteter. §

Vilka destinationer erbjuder Coop träningsresor till under hösten 2021?

Coop erbjuder träningsresor till olika destinationer i Sverige under hösten 2021, som exempelvis fjällen, skärgården och storstäder. §

Artiklen Hitta dina drömresor med Coop – Rabatterade träningsresor och poängbelöningar har i gennemsnit fået 4.2 stjerner baseret på 21 anmeldelser