Campingdusch rusta

Portabel dusch – Trädgård – Rusta.com

Den batteridrivna duschen är idealisk t.ex. i stugor som saknar dusch. Den andra änden av duschen sänks ned till exempel i en vattenhink och vatten rinner …

Portabel dusch med många användningsområden! Praktisk när du är ute och campar, men även vid bastun eller poolen. Sänk ner pumpen i en hink rent vatten och sätt igång. Duschen har drifttid på hela 60 min och ett vattenflöde på 2,5 l/min. Behagligt duschhandtag och 1,8 meter lång duschslang.

Laddbar portabel dusch – Trädgård – Rusta.com

Camping behöver inte innebära brist på komfort. Hos oss hittar du rätt utrustning som gör att du kan njuta av ett bekvämt campingliv. Är du sugen på att testa …

Den batteridrivna duschen är idealisk t.ex. i stugor som saknar dusch. Den andra änden av duschen sänks ned till exempel i en vattenhink och vatten rinner genom pumpen och slangen och ut från duschmunstycket.

Batteriduschen levereras med integrerade laddningsbara batterier och en USB-laddningskabel. Laddning kan även ske via en 12 V cigarettändare. Pumpen, batteriet och regulatorerna är helt vattentäta. Produkten har ett tvättbart filter. Vid full laddning är duschens drifttid 60min. Batteriduschen levereras med upphängningsanordning.

Vattenflöde: 2,5 l/min
Slanglängd: 1,8 m
Effekt: fast Li-Ion-batteri 2200 mAh
Drifttid: 60 min
Laddningstid: 3 timmar
Laddning: USB-kabel (ingår i förpackningen) eller bilens 12V cigarettändarkabel (ingår i förpackningen)

Camping – Rusta

Camping

Portabel dusch / Bærbar dusj /. Campingdusche / Retkisuihku … Lossa slangen (1) och dusch- handtaget (11) från pumpen. Töm slangen.

Camping

Portable shower – Rusta

Camping dusch Camping & Friluftsliv ✓ SPARA pengar genom att jämföra priser på 1000+ modeller ✓ Läs omdömen och experttester – Gör ett bättre köp idag hos …

Portabel dusch, 2,5 l/min – Biltema.se

Vårt team av campare har tagit fram denna soluppvärmda dusch på 10 liter för att bekvämt kunna ta en utomhusdusch och rengöra utrustning.

Praktisk dusch med uppladdningsbar pump, duschslang och duschhandtag. Dränk pumpen direkt i bäcken, en hink med vatten eller en dunk med tillräckligt stor öppning (art. nr. 37-192, har passande öppning). Pump, 1,8 m duschslang, duschhandtag, upphängningskrok och sugpropp medföljer. Laddas via medföljande USB-kabel. Pumpen har automatiskt stopp, som stannar pumpen då batterinivån är för låg. Pumpen är även försedd med filter.

Epoca Freshower Campingdusch, 7 liter – Clas Ohlson

Epoca Freshower Campingdusch, 7 liter | Clas Ohlson

Campingdusch | Uppladdningsbar | Smart shower – Jula

Camping dusch • Jämför (1000+ produkter) på PriceRunner »

Camping dusch Camping & Friluftsliv ✓ SPARA pengar genom att jämföra priser på 1000+ modeller ✓ Läs omdömen och experttester – Gör ett bättre köp idag hos PriceRunner!

Soluppvärmd Campingdusch – 10 Liter – QUECHUA

Soluppvärmd Campingdusch – 10 Liter – QUECHUA – Fiskehobby

Vårt team av campare har tagit fram denna soluppvärmda dusch på 10 liter för att bekvämt kunna ta en utomhusdusch och rengöra utrustning.Soluppvärmd Campingdusch – 10 Liter finns i kategorin Hygienartiklar och duschar. QUECHUA är ett av märkena i vå

Keywords: campingdusch rusta, utedusch rusta, portabel dusch rusta, rusta portabel dusch