Bokvagn ikea

RÅSKOG Rullvagn, vit, 35x45x78 cm – IKEA

Skaffa en vagn med bara hyllor om förvaring är ditt primära fokus. Det är ett bra ställe för allt från kryddor till grillbestick.

RÅSKOG Rullvagn, vit, 35x45x78 cm. Använd den som extraförvaring för alla dina köksredskap, skrivbordstillbehör eller vantar, nycklar och mobiler.

Vagnar & köksöar – IKEA

Köksvagnar och köksöar för alla – IKEA

Kolla in vårt smarta sortiment av köksvagnar och köksöar för att få det extra förvaringsutrymme vi alla drömmer om. Snyggt blir det också!

Rullvagnar för en smidig förvaring – IKEA

Rullvagnar för en smidig förvaring – IKEA

Behöver du mer plats för toalettartiklar? En rullvagn är ett enkelt sätt att skapa förvaring att ha nära till hands vid behov – exempelvis bredvid badkaret när man tar ett bad. Kolla in våra rullvagnar för badrummet, hitta din favorit och rulla in den i badrummet (eller i vilket annat rum som helst).

Köksöar, serveringsvagnar & drinkvagnar – IKEA

Köksöar, serveringsvagnar & drinkvagnar – IKEA

Köksöar och drink- och serveringsvagnar erbjuder både smart förvaring och en känsla av lyx. Kolla in vårt utbud av köksöar och serveringsvagnar här.

RÅSKOG Rullvagn, svart, 35x45x78 cm – IKEA

RÅSKOG Rullvagn, svart – IKEA

RÅSKOG Rullvagn, svart. Den här rullvagnen får plats nästan överallt och kan flyttas dit du behöver den. Använd den som extraförvaring för alla dina köksredskap, skrivbordstillbehör eller vantar, nycklar och mobiler.

RÅSHULT Rullvagn, vit, 28x38x65 cm – IKEA

RÅSHULT Rullvagn, vit – IKEA

RÅSHULT Rullvagn, vit. Den här rullvagnen får plats nästan överallt och kan flyttas dit du behöver den. Använd den som extraförvaring för alla dina köksredskap, skrivbordstillbehör eller vantar, nycklar och mobiler.

HORNAVAN Rullvagn, vit, 26x48x77 cm – IKEA

HORNAVAN Rullvagn, vit, 26x48x77 cm.

TROTTEN Rullvagn, vit, 80×40 cm – IKEA

TROTTEN Rullvagn, vit, 80×40 cm Vagn med plats för alla dina viktiga jobbredskap – från mappar och anteckningsblock till vatten och kaffe. Praktisk förlängning av ditt skrivbord som du också enkelt drar med till mötet eller workshoppen. 10 års garanti. Läs om villkoren i garantibroschyren.

NISSAFORS Rullvagn, vit, 50.5x30x83 cm – IKEA

NISSAFORS Rullvagn, vit, 50.5x30x83 cm Den här rullvagnen får plats nästan överallt och kan flyttas dit du behöver den. Använd den som extraförvaring för alla dina köksredskap, skrivbordstillbehör eller vantar, nycklar och mobiler.

Keywords: bokvagn ikea